mandag 9. august 2010

home sweet home

Hei igjen folkens..!

Babysen min har det mye mye bedre. En stund trodde vi at vi holdt på å miste han. Takk gud, han er hjemme nå.

Det har vært en lang og hard tid. Håper vi har lagt den bak oss for godt. Sykehus må vi nok leve lenge med, men dette slaget vant vi

Det har vært gode tider også midt oppi all elendigheten, og noen ganger gikk det virkelig ille. Vi har fått nye venner, livnet opp gamle vennskap, det er utrolig hvor mye støtte og hjelp vi har fått. Jeg takker alle fra bunnenn av mitt hjerte!

Det har ikke vært mye blogg i løpet av denne tiden. Men nå skal jeg se og komme meg på sporet igjen.

Vesla har vært i bryllup og kommer hjem i morgen. Som jeg savner henne.. kan nestren ikke vente. Hun reiste med bestemor og har vært borte i 10 dager. 10 Lange dager.. Det livner nok opp igjen når hun er tilbake.

Forresten Acne jeansen jeg skrev om sist gang, er jeg nå en stolt eier av:) Det blir nok ikke mye bilder denne gangen, men de kommer..

post signature

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Safina! :)

Så godt å høre at dere er hjemme igjen!! Håper det går bedre med dere alle sammen og at dere har fått kommet dere litt ut i solen i sommer også. Har du lyst til å ta en kaffe en dag er det bare å gi meg en lyd :) Hils hele gjengen!

Klem fra Linda

Safina sa...

Hei kjære:)
Det går fint med oss, hvordan står det til med deg? Gleder meg til å få høre om ferien.
Jeg har klart å miste mobilen min:(
En av grunnene til at jeg ikke har gitt lyd.
Send meg sms så snakkes vi.
kos

xxx

Josh Healy sa...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails