onsdag 10. mars 2010

Da & Nå

Det er ikke lenge siden vi pusset opp kjøkkenet vårt. Som tiligere nevn hadde vi 3roms, som vi etter å ha pussetopp gjorde om til en 4roms. Vi har nå fått en ekstra gjesterom, som i fremtiden kommer til å fungere som minste mann sitt soverom.
Her er noen bilder av slik det var den gang, kjøkkenet var minst 25år gammelt furu, og det hjalp ikke mye at naboene fikk vannlekkasje som gjorde sitt her hos oss også. Mildt sagt så var det på høy tid å bytte ut hele innredningen.
Vi endte opp med å rive veggen inn til entreen og kjøkkenet, og satset på en åpen kjøkkenløsning. Forlenget veggen som var der og satte i en dør. Vannrørene rørte vi ikke, så vasken er fortsatt der den en gang var, bare i nyere format.
Jeg elsker kjøkken øy, så en av mine mange drøm ble oppfylt.

Kjøkkenet idag er ifra IKEA, benkeplatene og flisene i entreen skaffet vi hos en privat firma, for bortimot halve prisen, det er stein. Blandebatteri fra FM Mattsson, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikro er de samme, mens ovn og kokeplate er ifra Siemens, og hetta er Thermex. Tapet kjøpte vi på Maxbo og er vann av støtende, noe som er bra siden vi fortsatt mangler flis over vasken.

Helt siden vi pusset opp har vi ikke bare fått et ekstra soverom, som forresten vesla har tatt over, men hjemmet føles større luftigere, og kjøkkenet er mer praktisk. Tiligere var det avlangt og ikke var det spiseplass der. Jeg er stolt og glad i resultatet, jeg tegnet kjøkkenet med samarbeid med min kjære. Nå føler jeg det er mer aktivitet samhold, og mye hyggeligere å ha gjester by the way...

post signature

5 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Kjøkkenet ditt har virkelig blitt flott! Veldig lekkert med den tapeten til. Skjønner godt at du er stolt av jobben dere har gjort!
Å få gjester på dette kjøkkenet må jo bare være hyggelig.

Ønsker deg en deilig ettermiddag!
Klem fra
Anette Willemine

Therese sa...

Tapet på kjøkkenet er så lekkert, hvorfor er det så få som tør å ha det? Jeg har store planer om en tapetsert endevegg hvis jeg noen gang får drømmekjøkkenet mitt. Dette var utrolig fint :)

Dronning Maud sa...

Så flott!!!!tapeten var kjempefint...det andre også:)

L sa...

Så fint ett kjøkken! :-) Likte veldig godt øya, og tapeten, fargene, og åpenheten i rommet:-)

LillaLykke sa...

Nydelig! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails