lørdag 27. februar 2010

Barne lek

Idag har vi hatt besøk av min søster og hennes to skjønne gutter. Her i huset er det alltid stas når tante kommer på besøk. Latter og lek, og noen få tårer hører alltid med. Vi koste oss med god mat, og som vanlig var det lørdagsgodthmmm... herlig! Nidar sjokolade som vesla fikk av onkel som hun har spart på hele uken.

Det var fårikål på menyen, jeg har spist det men det var første gang jeg laget det her hjemme, det ble godt. Og selvsagt glemte jeg å ta bildet, istedet får det bli kveldsmaten min;) Jeg elsker gul ost. Det var godt med kos, spesielt med tanke på mesteparten av gårsdagen som ble tilbrakt på sykehuset, noe som begynner å bli hverdags kost.

Eldste gutten klarte å knuse nattbordslampen min, det var synd. Men gjort er gjort, og jeg er igrunnen litt happy også må jeg si, fikk endelig et påskudd for å kunne kjøpe noen nye(hysj..)

Imorgen har vi planlagt aketur, god natt for nå!

post signature

3 kommentarer:

irina sa...

Heisann og tusen takk...det med kamera er som baken vet du. Jeg kjøpte en canon til 8000 i fjor...best i test og jeg leste mye om den. De fotografene jeg kjenner sverger til Canon og det gjør jeg også !!
men er det ikke slik da ?? noen sverger til denne og noen til noe annet !!

Tusen takk for at du brukte din tid på å kommentrer hos meg !!

Klem

Lykkeliten sa...

Hei Safina!

Takk for hyggelig kommentyar inne hos meg. Det er alltid så hyggelig, og ekstra hyggelig når det er en "ny" leser. Det skal jo litt til å bli oppdaget i denne bloggverdenen ;-)

Enig i at Odd Molly har mye lekkert en kan ønske seg, men jeg må innrømme at jeg egentlig synes plaggene er alt for dyre....

Uansett, jeg planlegger en TTT-kampanje nå, så får vi se hva resultetet blir!
TTT= Trening Til Tunika (premie etter -5kg)

Klem Lykkeliten

Therese sa...

Jeg vokste faktisk opp på hvitost. Uansett hva mamma eller pappa foreslo som substitutt på brødskiva så skulle det være ost. Nå i dag lever jeg fremdeles på ost men det går i brun eller gräddost, men fremdeles like deilig :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails